Aiayu

ABELONE TØRKLÆDE

På lager

1.595,00 dkk
Produktbeskrivelse

Abelone Tørklæde
Style no. 1726

Klassisk tørklæde af 100% yakuld, som er både varm og åndbar, og derfor et musthave til de kolde måneder. Vi sourcer vores yak-uld fra projekt Green Gold, som hjælper med at bevare de mongolske stepper, og støtter landets traditionelle nomadiske hyrder til en bedre indtægt. ABELONE leger med forskellige ribteknikker, som giver spil til det ellers klassiske design.

Mål: 40 x 140 cm. 

Materiale: 100% yak-uld. Ulden sources fra ’Green Gold’-projektet – et schweizisk udviklingsprogram, som organiserer kooperativer af nomadiske hyrder fra de mongolske stepper. Projektet hjælper hyrderne med at bevare deres traditionelle livsstil ved at fremme produktionen af fibre, der er forankret i mongolske håndværkstraditioner – fx Sartuul og yak-uld.

Vask & Pleje: Har du brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette r dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

 

Yderligere information
TøjmærkeAiayu
FarveDark grey
Bedømmelser