Aiayu

Classic Circular Tee

På lager

495,00 dkk
Produktbeskrivelse

Classic Circular Tee - White
Stylenummer: 2363

Classic circular tee er en unisex T-shirt med en klassisk pasform, inspireret af klassiske herre T-shirts. Fremstillet i Europa af blødt, genanvendt og certificeret økologisk bomuldsjersey. T-shirten har en rund hals og korte ærmer. Vores unisex styles er inspireret af klassiske herrestyles. Størrelse M svarer til en kvindestørrelse L og en herrestørrelse M. Aiayu shared er vores udvalg af unisex-styles, inspireret af delingens intimitet. Tidløse styles i vores rene signaturmaterialer, i en bredere størrelsesrange, der passer til alle og enhver.

 

Vores cirkulære styles produceres i Portugal af overskudsmateriale fra egen bomuldsproduktion. Kun rene mono-materialer af 100% naturlige fibre kan genanvendes med succes, og vi er stolte af, at vores materialer er så rene, at de kvalificerer sig til dette. På denne måde sikrer vi, at de nye, luksuriøse garner af genanvendt materiale har lang holdbarhed, og kan bruges til at skabe nye produkter af allerhøjeste kvalitet

Kvalitet
50% genanvendt bomuld, 50% økologisk bomuld, produceret i Europa.
Fremstillet i Portugal ved brug af restmaterialer fra vores egen bomuldsproduktion. Alle rester fra vores europæiske produktion bliver omhyggeligt samlet og sendt til vores jersey-leverandør, som omdanner det til genbrugt jerseygarn. Kun rene monomaterialer kan anvendes til genbrugsformål, hvilket skaber nye stoffer i høj kvalitet af eksisterende materiale. En 360 graders cirkulær bevægelse, som vi er stolte af at være en del af.

Vask og pleje
Maskinvask, 30-40 grader.
Brug miljøvenligt vaskemiddel uden blegemiddel og undgå tørretumbling. Husk, at vask ved lave temperaturer sparer mange ressourcer.
Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langt fra nødvendigt at vaske ofte. I de fleste tilfælde kan luftning af et produkt være nok til at opnå en frisk duft og følelse.

Yderligere information
TøjmærkeAiayu
Bedømmelser