Aiayu

Curly Baby

Ikke på lager

795,00 dkk
Produktbeskrivelse

Curly Baby - Pure Ecru
Style nummer: 1864

Blød og varm hue strikket i en ekstra blød og fluffy kvalitet af naturlig ufarvet lamauld fra Nepal. Slim fit med bred ribkant. 

Kvalitet
Dette produkt er fremstillet i en exceptionelt blød blanding af 82% ufarvet lama-uld og 18% recycled polyamid. Sourcet i Bolivia og strikket i Nepal.

Vaske og pleje
Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Llama-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.

Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

Yderligere information
TøjmærkeAiayu
Bedømmelser