Aiayu

Goldfinch strikvest

På lager

1.495,00 dkk
Produktbeskrivelse

Goldfinch strikvest - Aura
Style nummer: 1987

Feminin strikvest med dyb v-hals. GOLDFINCH har en nem pasform med en elegant, løs silhuet, der gør den ideel til lag-på-lag. Klassisk ribstrik af 100% Sartuul-uld, som stammer fra en sjælden nomadisk fåreart i Mongoliet. Sartuul-uld er både fnugfri og ekstremt holdbar, og bliver kun blødere og mere behagelig med tiden.

Almindelig i størrelsen med et boxy snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse

Kvalitet
100% Sartuul-uld

Vaskeanvisning

Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Sartuul-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.

Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

Yderligere information
TøjmærkeAiayu
Bedømmelser