Aiayu

Juna pullover

Ikke på lager

2.295,00 dkk
Produktbeskrivelse

Juna pullover- Pure Air
Stylenummer: 854

JUNA er en af vores absolutte bestsellere og en AIAYU-klassiker. Klassisk strik i 100% lama-uld – en blød og eksklusiv kvalitet som er både varm og åndbar. Boxy snit med smalle ærmer og vidde i livet. Udvendige sømme. JUNA har en boxy pasform, som er kort i længden, men har vidde i livet. Den er almindelig i størrelsen, og vi anbefaler derfor, at man vælger sin normale størrelse. 

Kvalitet:
100% Lama-uld

Vaskeanvisning:
Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Llama-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.

Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

Yderligere information
TøjmærkeAiayu
Bedømmelser