Aiayu

Rina pure soil

Ikke på lager

1.595,00 dkk
Produktbeskrivelse

Rina vest - pure soil
Stylenummer: 2196 pure soil

Varm vest i klassisk ribstrik med høj krave og en behagelig, løs silhuet. Rina er fremstillet af 100% Sartuul-uld, som stammer fra en sjælden nomadisk fåreart i Mongoliet. Sartuul-uld er både varm og exceptionelt holdbar, og bliver kun blødere og mere behagelig med tiden. Designet med høje slidser i siderne, som lukkes med hornknapper.

Designet med et klassisk lige snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse. 

Kvalitet
100% Sartuul-uld: en sjælden race af nomadiske får, som lever på de mongolske stepper. Ulden sources fra ’Green Gold’-projektet – et schweizisk udviklingsprogram, som organiserer kooperativer af nomadiske hyrder fra de mongolske stepper. Projektet hjælper hyrderne med at bevare deres traditionelle livsstil ved at fremme produktionen af fibre, der er forankret i mongolske håndværkstraditioner – fx Sartuul og yak-uld.

Vask og pleje
Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Sartuul-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.

Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit Aiayu-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da Aiayu ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

Yderligere information
TøjmærkeAiayu
Bedømmelser