Aiayu

Sanga jumper

På lager

1.495,00 dkk
Produktbeskrivelse

Sanga- Aura
Style nummer:1891

SANGA er en slim fit jumper i detaljeret vaffelstrik med brede ribkanter, som giver et elegant snit.Let style strikket i 100% ufarvet Sartuul-uld: en helt særlig uldtype, som stammer fra en sjælden nomadisk fåreart i Mongoliet. Ulden føles dog behageligt velkendt - som den uld, man kender fra sin barndoms sweatre. Sartuul-uld er ekstremt holdbar, og bliver kun blødere og mere behagelig med tiden.

Almindelig til lille i størrelsen. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse, eller går en størrelse op. 

Kvalitet
100% ufarvet sartuul-uld

Vaskeanvisning
Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Sartuul-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.

Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

Yderligere information
TøjmærkeAiayu
Bedømmelser