Udvalg

Hos Tamarind har vi et bredt udvalg af produkter indenfor tøj, sko, brugskunst, smykker, velvære og specialiteter til smagsløgene.
Vi laver gerne en skøn gavekurv til dine medarbejdere eller som værtindegave eller jubilæumsgave eller lignende - ring gerne til os på 53821736 eller kig forbi butikken på Farum Bytorv 54 - så laver vi en eksklusiv og delikat gavekurv.

Udvalget i butikken kan variere så er du på udkig efter en special vare fra en af vore leverandører, så ring til os og hør om vi har varen - eller kan skaffe den.
Skønhedsprodukter og interiør er ikke til at komme udenom i en livsstilsbutik som Tamarind. Vi har valgt at føre lækre skønhedsprodukter fra brands som Karmameju, Savon de Marseilles, Panier Des Sens, Humdakin, LA Bruket, No 17 Therapy samt Molecule 01.

Interiør har vi fra en lang række leverandører, heriblandt Tine K Home, Ib Laursen, Cozy Living, Kunstindustrien, Oi Soi Oi, Nordal, Snowdrops, Maileg, By Living, Muubs, Chic Antique, By Living, Sika Design, Bungalow, C'est bon & House Doctor.

Vores tøj og accessories er nøje afstemt efter tidens trends og vi har et bredt udvalg af både danske og udenlandske designere. Vi har tøj fra bl.a. American Vintage, Maison Scotch, Neo Noir, Dea Kudibal, Project AJ117, Copenhagen Luxe, Co' Couture, Unlimited, Gossip, Minus, Mos Mosh, Tiffany, Costa mani, Agency Turquoise, Imperial, Black Colour, Piro, Banditas, Aiayu og mange flere.

Accessories tæller brands som Stine A, Hultquist, Depeche, MP Strømper, Laidback London, Cabana Living og New Balance .

delikatesser2
 
toj_ss19
 
123skon