Interiør rådgivning!

Er du gået i stå med indretningen? Eller skal der evt. bare ske en smule nyt i stuen? Så lad os hjælpe. I Tamarind har vi et stort udvalg af brugskunst såsom puder, tæpper, små møbler og pynteting. Vi har masser af ideer til både større og mindre projekter. Af og til har man bare lyst til noget nyt, ligesom man har lyst til nyt til sig selv, har man også lyst til at forny sit hjem - og ofte skal der ikke så meget til. At skifte et par puder ud, rokere lidt rundt, skifte en lampe eller købe nye tæpper - kan hurtigt få dit hjem til at se nyt og spændende ud.

Har du lyst til at få et par ideer og gode råd til styling af dit hjem eller Jeres arbejdsplads så hjælper vi gerne, ring til os på 53821736 eller kig forbi butikken og lav en aftale med Merete.

Vi sender også....

Fra Tamarind sender vi gerne til vores kunder - så ring til os, så finder vi din ønskede varer og pakker den fint ned og så modtager du den 1-2 dage efter   - ALT hvad du ser på Instagram og Facebook sender vi gerne til dig - ring blot på 53821736.

Firmagaver & gavekurve!

Tamarind tilbyder at leverer firmagaver direkte til Jeres adresse. Ring til os og fortæl om Jeres ideer så byder vi ind med inspiration til lækre gaver som vil forkæle Jeres medarbejdere. Vi laver firmagaver til alle budgetter og vi pakker selvfølgelig gaverne smukt ind.

Har du brug for en lækker gavekurv, som værtindegave eller jubilæumsgave eller lign. så ring til os eller kom forbi butikken så sammensætter vi en fantastisk gavekurv til netop det budget der passer til anledningen.

Kundearrangementer / shoppeaften!

Bliv værtinde for en aften i vores butik på Farum Bytorv 54. Vi åbner dørene for en sjov og hyggelig shoppeaften, hvor du og dine veninder kan gå på opdagelse i vores lækre kollektioner, flotte brugskunst, velvære produkter og delikatesser. Vi byder på lidt lækkert til ganen og kommer gerne med inspiration og tips, og kan også holde et oplæg om sæsonens tendenser hvis dette ønskes.

Som tak for arrangementet kvitterer vi med en gave til værtinden.

Min. deltagerantal er 15 personer

 

interior

 

1spring2

 

pakke

 

firma

 

girls